Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2009, 17:04
Antek Piechniczek to burak jakich mało na konferencji Smudy od.......ił one man show. Widać ,że Smuda to najwspanialszy wybór dla takich ludzi jak Engel , Piechniczek i inne diabły z muzeum PRL na miodowej. Przy "elokwencji" Smudy , już widzę kto będzie wiódł prym w mediach. Czasami można byłoby odnieść wrażenie ,że Smuda ma tylko dać twarz i sondaże. Smuda mówi nie powołam Smolarka , a Antek już ripostuje "a ja bym go powołał". Gdzie tu autorytet? Mnie bawi takie gadanie ,że wybrany zostanie trener ale całego grono dziadów będzie go "wspierać". Co to ****a ma być? Jest człowiek wybrany.. bierze odpowiedzialność i pracuje sam bez dyrektyw od Antka , Jurka, Grześka czy Adasia. Poza tym Antek Piechniczek całe życie miał wielki kompleks Górskiego ,że o Górskim się mówi a Antku nie. Że Górski był legendą , Antek gdzieś tam się plątał pod nogami. Mnie jeszcze przeraża to w jakim świecie ,żyje Antek przecież on próbuje oceniać i komentować pewne fakty bieżące używając , argumentując zdarzeniami z lat 50. XX wieku czy nawet jeszcze z przed drugiej wojny światowej. Świat s.......ił nam o lata świetlne a Antek wesoło wplata jeszcze jeremiady o tym jak to Zygryfd Sołtysik czy Lucjan Brychczy kopali się po czołach. ****a jak się oglądnie mecze Pucharu Europy z lat 50 60 i tylko nawet finały to widać ,że ta piłka była tak mizerna w odniesieniu do dzisiejszego stanu ,że taki Real Madryt z czasów generała Franco to by w dzisiejszych uwarunkowaniach przegrał pewnie z Podbeskidziem. W każdej wypowiedzi Antek musi zahaczyć ****a o Ruch Hajduki Wielkie bo się zesrał.
PS. ****a ale Smuda to jest analfabeta. Ktoś może nie mieć matury i być murarzem ale to o czym pomyśli potrafi sprawnie przekuć na zgrabną wypowiedź, tymczasem Franz buduje zdania po polsku tak jakby ****a nigdy nie chodził do szkoły, widać również w jakim środowisku przez całe życie się obracał. Językowy dramat.... Śmierć Sajgon rzeź....
http://www.antonipiechniczek.pl/galeria2.php antek w sombrero , zajebiste zdjęcie...

Świetny materiał na weszło.com http://www.weszlo.com/news/3981
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.11.2009 o godz. 01:17.
Odpowiedz cytując