Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2009, 23:08
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Na razie miał dwa podejścia, jedno średnio udane (Beitar, Barcelona, Totenham) drugie fatalne (Levadia)
Nota bene, imho w sezonie w którym graliśmy z Barcą, drużyna była przygotowana bradzo dobrze, a nie awansowaliśmy tylko przez pecha (do dziś pamiętam te słupki i sytuacje z Totenhamem)
nie awansowaliśmy przez to przez co teraz nie wygrywamy trudnych meczów, brakło nam jaj, była bezradnośc, stary problem

element,
piszesz ze inni kibice łapią się za głowę, i bardzo dobrze!
z całym szacunkiem ale nie mozemy porównywać sie obecnie z nikim w Polsce, bo to jest krok wstecz. NIech sie łapią za głowę. Ja tylko stwierdzam, ze nie ma postępu i chętnie odpowiedź na pytanie "dlaczego" usłyszałbym od Skorży, bo pieprzenie, ze 2 lata temu było 8 miejsce to czysta propaganda.

Zrozummy sie, obecne wyniki mnie cieszą, fajnie, ze odjeżdżamy ogórkom.
Ale chciałbym aby piłkarsko ten klub szedł na przód, utrzymywanie wyrównanego składu temu sprzyja.

i tak jestem wdzięczny Skorzy za to, ze obecna stabilizacja pozwala mi na bycie malkontentem

i jeszcze co do wolfiego: zgadzam sie w 100%, jeszcze nigdy półbogowie nam nie pomogli:Kasper,Franek,Kosa czy teraz lansowany Małecki doprowadzaja tylko do głębokich podziałów.
Traktujcie ludzi jak ludzi, patrzcie na dobro Wisły bo bohaterowie uciekają do Włoch lub zakładają szamciaste koszulki
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.