Wyświetl pojedynczy post
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2009, 11:09
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
Panowie, w budzecie miasta jest 600 mln rocznie na edukacje, 400 na gospodarke komunalna, 200 na kulture, wiec nawet 500 mln rozlozone w czasie od 2003 do 2010 na stadion nie jest tak duzo. Gdansk planuje na stadion baltic arena wydac 1 mld a ma dochody roczne niecale 2 mld, wroclaw ma ponad 2 mld a stadion tez ma byc drozszy. naprawde nas stac na stadion. leny kravitz wzial za wianki 2 mln za jeden koncert. miasto wydaje na tor kajakarstwa gorskiego na kolnej 80 mln (ilu jest kibicow kajakarstwa gorskiego a ilu pilki noznej?), jest cale mnostwo rzeczy, gdzie pieniadze sa wyrzucane w bloto. warto zobaczyc caly budzet i ocenic. brakuje na szpitale ale wiecej daje sie na zoo... paranoja!

do gooro33: sesje sa otwarte i mozna przyjsc, posluchac i zabrac glos. ja chetnie oddam swoj czas i glos dla Ciebie! zapraszam wszystkich. na sesjach byli zawsze kibice cracovii, gdy dotyczylo to ich spraw, stadionu, hali, udzialow w spolce. wywieszali flagi, gwizdali. kibicow Wisły nigdy nie bylo. moze czas to zmienic. radni kibice cracovii (ras, okonski, itp.) chetnie zapraszali, zeby wywolac presje (sami mi to powiedzieli). jestem kibicem Wisły i jestem z tego dumny, ale my cieszymy sie z tego co mamy, a cracovia sie organizuje przeciw nam, moze to wynika z kompleksu zawsze nad...

A w pana byłej partii nie ma żadnych ludzi sympatyzujących z Cracovią?Osobiście nie wierzę w pana czyste intencje.Odezwał się pan dopiero wtedy gdy wybuchła burza związana ze stadionem.Wybory tuż tuż więc chce się pan przypodobać kibicom Wisły grając na ich uczuciach np. cytując słowa Henryka Reymana.Przypominam Pan też zrobił wielkie NIC dla Wisły.Wypomina tu pan innym radnym z poprzednich kadencji.Raś walczył o swój klub -Cracovię , a pan co ZERO!!!Więc nie licz na to ,że pisząc na tym forum i podlizując się innym kibicom dostaniesz mój głos.

Woźniakiewicz -jedyny sensowny głos w tej sprawie.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez fran23 : 26.10.2009 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując