darek olszówka napisał(a):

Witam najlepszych kibiców w Polsce!
Dziękuję bardzo za wszystkie e-maile, które otrzymałem. Dziekuję rówież za to że przy Waszej pomocy mam możliwość odpisania na forum. W końcu mogę tutaj się wypowiadać. Cieszę się z tego że możemy swobodnie porozmawiać. Szczególne podziękowania dla Q13SON i gooro33. Odpowiem chętnie wszystkim i na wszystkie pytania, zwłaszcza te trudne... bo wiem jak jest i było naprawdę. Czekam i zapraszam do dyskusji dotyczącej przyszłości naszego klubu. Już odpowiadam...
|
Witam szanownego Pana Radnego. Cieszę się, że jest choć jedna osoba we władzach miejskich, która doskonale rozumie potrzebę budowy stadionu i aktywnie działa w tej materii. Życzę wytrwałości.
W zawiązku z obecną sytuacją chciałbym zapytać, jaki ma Pan plan doprowadzenia do korzystnych dla nas wszystkich rozstrzygnięć na najbliższym posiedzeniu rady miasta? Jakie rozwiązania wyjścia z kryzysu Pan widzi i zamierza przedstawić?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"