Wyświetl pojedynczy post
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2009, 11:44
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Jasli mówimy o radnych jako o grupie i na nich bluzgamy to ich to nie boli. Dopiero gdy zaczyna sie ich wywoływać z imienia i nazwiska to nabiera to dla nich znaczenia.
Proponuje na forum założyć dwa nowe tematy: czarna lista radnych krakowskich oraz biała lista. Na czarnej wrzucać będziemy wypowiedzi (czy w mediach czy na sesjach rady) tych wszystkich którzy szkodzą interesowi Wisły. Na białej liście damy te wszystkie wypowiedzi, które są pozytywne. Postarajmy się by informacje o tych dwóch listach dodatrły do opinii publicznej i zobaczycie, że niektórzy radni zaczną się zastanawiać zanim głupotę powiedzą żeby na czarna listę trafić.
Ni zaszkodzi tez słać maili do radnych (tylko maili merytorycznych, bez bluzgów). Jak poczują nacisk to tez mogą zmienić front.
Maile do poszczególnych radnych można znaleźć tutaj
http://www.bip.krakow.pl/?mmi=9859
Cóż Ci oni takiego zrobili ? Większość mówi prawdę,ileż można dokładać pieniędzy które są w rezerwie na nagłe awarie kanalizacji czy też jezdni lub torowisk? To nie 3 mln zł tylko 30 na Boga ! i to w cale nie jest kwota ostateczna!
Mam nadzieję że skończy się to gruuubym opóźnieniem oddania do użytku stadionu,wiem wiem będziecie na mnie bluzgać,ale tylko przez obsuw można będzie dokładnie się dowiedzieć o co tam poszło i tylko w ten sposób Obtuchujowicz pójdzie siedzieć.
Odpowiedz cytując