Wyświetl pojedynczy post
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 23:10
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Dwa razy miałem tą (nie)przyjemność oddawać zepsutą płytę główną do bita. Więc powiem ci tak musisz iść do serwisu i wypisujesz tam jakiś świstek co się dzieje i płyta leci do serwisu. Muszą sprawdzić czy działa przy dobrych wiatrach po 2 tyg może dostaniesz odpowiedź i płytę ja raz czekałem półtora miecha. Inna sprawa jest taka ,że nie ma możliwości zwrotu kasy. Proponuję Ci jeżeli masz pieniądze kupić nową płytę główną a starą sprzedasz jak Ci oddadzą bo już Ci nie będzie potrzebna. Jakoś z 2 miechy temu stało mi się to samo co tobie z komputerem. Myślałem ,że poszła płyta główna ale okazało się że poszła kość ramu.Weź spróbuj wypiąc jedną kość i właczyć kompa i potem sprawdź drugą, sprawdź czy wszystko jest podłączone jak należy, czy kości są dopięte.
Co do gwarancji powinieneś mieć 2 lata jeżeli dostałeś płytę w pudełku jeżeli masz w takim worku to masz rok ale płyty są w pudełkach więc powinni Ci przyjąć do reklamacji.Tylko jak mówię wyczekasz się strasznie.
Nie no właśnie mam napisane że 36 miesięcy na fakturze z tymi ramami to nie działa ale dzięki wielkie
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 18.10.2009 o godz. 23:19.

Odpowiedz cytując