Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 23:05
kot napisał(a):Wyświetl post
daniello 1987

Nieszczęście Diaza polega na tym, ze nie unika gry jak inni. Wychodzi do każdej piłki a wszyscy najczęściej podają do niego, bo jako jeden z nielicznych, zawsze wystawia się na wolną pozycję. Zauważcie wyrzut z autu, nikt nie ruszy dupy poza Diazem czy Alvarezem, żeby się urwać i dostać piłkę a nie czekać na nią w bezruchu, najczęściej za plecami przeciwnika. Jestem pewny, że najwięcej kontaktów z piłką zalicza zawsze Diaz, który pod koniec meczów, jest już zwyczajnie wykończony i popełnia błędy. Porównajcie dzisiaj jego zaangażowanie i zaangażowanie innych kadrowiczów, którzy nie musieli się aklimatyzować po powrocie do Krakowa. Nie mówię, że jest to piłkarz idealny, ale zaangażowania mu odmówić nie można. Gdyby wszyscy się tak w grę angażowali, to Diaz miałby więcej spokoju na dokładniejszą grę.

Przyznam ze zgodze sie z Kotem co do opini do gry Juniora

Na poczatku bylem sceptyczny do niego ale na dzis to jakby inny zawodnik.Najbardziej widac to ze czesto sie pokazuje partnerom nie bojac sie przy tym walki o pilke,a wiec i o kontuzje.Nie chowa sie ,ne czeka jeszcze tylko jakby czasem mniej faulowal ,to bylo by naprawde dobrze.

Natomiast jest taki element gry ktory nie wiem czy trener Skorza wie ze istnieje.STRZALY Z DYSTANSU ,ZZA POLA KARNEGO czy u nas ktos tk wogole kopie ...naprawde czasem wystrczy wziasc podjechac i pierd***** ta pilke na bramke a noz bramkarz sie pogubi,a u nas caly czas od tego jakby zawodnicy uciekaja.

Szlag mnie tez trafia jak widze te wymianke pillek a "la Messi , a to bokiem,pietką itd ,....tak to moga sobie robic jak jest 5 ;0 nie w polu karnym w waznym meczu,super ze umieją i wogle ale tu chodzi o to zeby gola strzelic a nie dostac punkty za styl jak w figurowej jezdzie.

Niby pilka nozna to prosta gra a u nas podstawowe elementy kuleją.

Najslabsi dzis na boisku to dwa Brozki i Kirm.O ile Piotr cos tak jeszcze gral,to Pawel i Andraz zagrali tragicznie,wogole niewiem czy Kirm z chce jeszce grac u nas ,bo dzis praktycznie dzis to jakbysmy nie mieli lewgo skrzydla.Niewiem co sie z nim stalo.Trzeba z nim pogadc co i jak ,bo to co dzis gral to naprawde ponizej jakiegolowiek poziomu,... i to ma byc ten gosc ktory wyroznia sie w reprezentacji Slowenii ..,czy tam mu sie chce a u nas juz niezabardzo....troche mi sie to niepodoba.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.10.2009 o godz. 23:15.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując