Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 20:12
morgenes napisał(a):Wyświetl post
To co piszesz niestety utwierdza mnie w tym, że mam racje. Bo to oznacza, że jeśli naszym następnym rywalem w pucharach będzie drużyna pokroju Lecha, która zagra na miarę swoich możliwości, to polegniemy.
Dokładnie - takim zespołem jest np. Debreczyn i pewnie odpadlibyśmy z nim (lub szczęśliwie wygrali dwumecz)

A Levadia (bez mitologizowania co poniektórych) teraz przegrałaby z nami oba mecze różnicą 2 bramek (3 to za wysoko). Zlekceważyliśmy Estończyków i przez to źle rozłożyliśmy przygotowywania. Błąd Skorży i "wywiadowcy" Rafała Janasa co to mówił że ich łykniemy z marszu

Noo ale co ma do rzeczy coś co będzie dopiero w wakacje przyszłego roku do dzisiejszego meczu? Wyluzujcie

Najpierw (dzielący skórę na niedźwiedziu) koledzy to trzeba wygrać tą jak to piszą "trendy" Wiślacy tę żenującą ligę

Najpierw to zróbmy (zdobądźmy MP) a potem będziemy się licytować w malkontenctwie z kim to nie odpadniemy i jacy jesteśmy słabi! Ja też potrafię
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując