Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2009, 07:23
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Może nie wiem jak jest to szczegółowo w praktyce , jednak wiem jak to jest zapisane w prawie .
Jeżeli masz prawo unijne dotyczące budownictwa( dyrektywę bądź rozporządzenie) i sprzeczne z tym prawo polskie , to sąd polski ma obowiązek pominąć przepis krajowy i stosować prawo unijne.
Może nieporządek wynika z bałaganiarstwa w naszym wymiarze sprawiedliwości , nie wiem nie siedzę w tym . W każdym razie prawo jest w tej kwestii jasne.

Ale Cohn Bendit jest takim Palikotem sceny europejskiej . Jak można jego zdanie przenosić na ogół unijny ?
.
"Nie wiem nie siedze w tym, nie wiem jak jest szczegolowo i w praktyce ale wszystko jest jasne i na pewno dobrze" to zdanie oddaje mniej wiecej cala twoja dzialalnosc na tymforum. Jak zejdziesz z teorii do praktyki to kiedys pogadamy.
Osobna sprawa jest gigantyczne obnizenie jakosci i standardow dla budownictwa. Chlam z jakiego sie buduje ostatnio bedzie skutkowal w przyszlosci. Zapamietaj to zdanue, przekonasz sie za mniej niz 20 lat.

A pedofil jako nic nie znaczacy polityk byl czlonkiem delegacji do Czech razem z innymi trzecioligowcami europejskimi. Potteringiem czy Schulzem. Nie rozsmieszaj mnie.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując