Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2009, 22:14
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Sprawa z Łobo jest niby prosta ale jednak jak się temu przyjrzeć dokładniej to taka prosta jednak nie jest.

Ja zdaję sobie sprawę że łatwo jest nam pisać o pełnej czystości, gdy sami nie byliśmy w takiej sytuacji ale jednak moje zdanie jest takie że klub powinien rozwiązać z nim umowę.Dla mnie, który łaził na mecze przez lata a potem okazało się że duża część tego cyrku była ustawiona - jest albo coś czarne albo białe.
Sory ale jeśli chcemy czystej piłki to nie możemy usprawiedliwiać nawet takiego przypadku.

Łobo nigdy mnie swoją grą nie przekonywał więc oprócz pokazania że Wisła nie chce mieć niczego wspólnego z kimkolwiek który miał coś za uszami, to dla mnie przynajmniej - jest to także finansowo dobre posunięcie bo pozwoli zaoszczędzić milion euro na zawodniku który nie jest wart tych pieniędzy
.
100% racji. Też wyraziłem podobną opinię, ale zostałem dosyć konkretnie zjechany przez kilku użytkowników. Widać, że niektórym nie przeszkadza, że gra u nas gościu który najprawdopodobniej zrzucał się na handel meczami. No ale cóż, każdy ma swój kodeks etyczno-moralny, i każdy sam ocenia co jest według niego dopuszczalne, a co nie. Dla mnie korupcja i oszustwa w sporcie są czynem plugawym i zasługującym na najwyższe potępienie, więc sorry dla mnie każdy zamieszany w korupcje w futbolu powinien dostać dożywotnie wykluczenie ze struktur sportowych.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując