Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2009, 17:05
Sprawa z Łobo jest niby prosta ale jednak jak się temu przyjrzeć dokładniej to taka prosta jednak nie jest.

Pomijając już to czy dostanie zarzut czy nie, raczej jasne jest że dobrze wiedział na co idzie kasa, jasne jest też to że z racji młodego wieku był zwykłym pionkiem w grze i nie miał takich jaj by powiedzieć - chcecie to płaćcie - ja swojej kasy nie dam.Jako że były to stosunkowo niewielkie pieniądze to chciał mieć święty spokój, więc bulił jak wszyscy.

Ja zdaję sobie sprawę że łatwo jest nam pisać o pełnej czystości, gdy sami nie byliśmy w takiej sytuacji ale jednak moje zdanie jest takie że klub powinien rozwiązać z nim umowę.Dla mnie, który łaził na mecze przez lata a potem okazało się że duża część tego cyrku była ustawiona - jest albo coś czarne albo białe.
Sory ale jeśli chcemy czystej piłki to nie możemy usprawiedliwiać nawet takiego przypadku.

Łobo nigdy mnie swoją grą nie przekonywał więc oprócz pokazania że Wisła nie chce mieć niczego wspólnego z kimkolwiek który miał coś za uszami, to dla mnie przynajmniej - jest to także finansowo dobre posunięcie bo pozwoli zaoszczędzić milion euro na zawodniku który nie jest wart tych pieniędzy

Sam się zastanawiam czy miałbym dokładnie taki sam pogląd gdyby chodziło o innego zawodnika - np.Sobola,Brożka,Głowę a wcześniej Baszcza czy Żurawia.Mam nadzieje że tak ale większą nadzieje mam że nie będę musiał się o tym przekonywać.

ps.
I to nie jest tak że ja jakoś potępiam Łobo - potrafię zrozumieć chujoze w jakiej się znalazł ale dla mnie liczy się Wisła i jestem za tym by każdy udokumentowany przypadek był traktowany ostro.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując