Pan Jotka napisał(a):

|
Ja tylko wtrące, że Kirm zazyna mi przypominać Marka"Jeden Super Sezon" Zienczuka...Strasznie nieskuteczny z niego koles. Jedeyne co mu musze przyznac to , ze posiada technikę pozwalającą przyjąć i podać piłke, co na tle reszty jest duzym atutem.
|
Tylko, że Zieńczuk miał bardzo dobre wrzutki, a Kirm niestety nie. Ogólnie to dziwię się, że Skorża na siłę trzyma go na boisku przez 90 minut jak przez pierwszą połowę to zmarnował jedna sytuacje na początku, a potem to go juz nie było widać. W drugiej jedyny plus to strzał w poprzeczkę. Co do jego techniki to przypomina mi Kosowskiego. Robi duże kroki, przez co piłka często mu za daleko odskakuje, chociaż czasami potrafi ładnie zgasić piłkę. Co do gry reszty zespołu to trzeba czekać jak wróci Boguski bo niestety bez niego gra Brożka i całej formacji ofensywnej kuleje. Nie najeżdżajcie tak na Małeckiego i Diaza bo słabiej grała cala Wisła z wyjątkiem Głowy i Pawełka. Wszedł Jirsak i co zrobił? Nic tylko czekać na Gargułę bo Czech na nic się nam nie przyda. Nie da się niestety wygrać meczu na stojąco. Ale mimo wszystko to Cupiał niech na mecze już nie jeździ.