Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 18:47
kot napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze powinni nie przepraszać pana Cupiała za swoje blamaże w jego obecności ale wypraszać go ze stadionu, gdyż w jego obecności tak naprawdę nie chce im się zbytnio grać albo jak oni to ładnie powiedzą - nie potrafią grać. Tak więc dzisiejszy blamaż to ewidentna wina pana Cupiała, któremu za każdym razem piłkarze chyba chcą zademonstrować swoje nizadowolenie ze wszystkiego wręcz w tym klubie.
Po "show" jakie pokazali Kocie, zaczynam sie zastanawiać, czy przypadkiem coś w tym nie jest. Dają powody do myślenia, że grają tak, jakby chcieli coś zademonstrować Cupiałowi, np: sprawę premii za ubiegły sezon? Nie wiem, nie chcę pisać o sabotażu, snuć jakichś teorii, ale podejście naszych zawodników do niektorych meczów i zachowanie w ich trakcie, jest tak żałosne, że cieżko zrzucać sprawę wyłącznie na ewidentny brak profesjonalizmu.

Ta niedokładność i nonszalancja w grze jest tak wielka, że wcale nie zdziwiłoby mnie, gdyby niektórym zależało, aby Cupiał rzucił wszystkim w cholerę i wypuścił ich ich gdzieś na zachód, na ciepłą ławkę drugoligowych klubów niemieckich, lub Cypr, etc.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując