Wyświetl pojedynczy post
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2009, 15:02
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałeś mój post w całości czy masz może problemy z poprawnym czytaniem? Jak wg.ciebie ten skos na górze narożnika, jakiś daszek **** wie po co i wyjazd- podobno dla kosiarek w środku trybuny C - to są nies.......one patenty to zmień okuliste bo cie okłamuje
Skomentowałem pierwszą część twojego posta dotyczącą skosu na szczycie narożników. Problemu z czytaniem nie mam żadnego. Narożniki wykonane są w taki a nie inny sposób, po to aby dopasować dwupoziomową wyższą trybunę z jednopoziomową niższą. Spasowanie tego w sensowną całość wyszło bardzo udanie. Jeżeli tego nie dostrzegasz "to zmień okuliste bo cie okłamuje".

Narożniki są takie, a nie inne bo wcześniej popełniono kilka błędów, a także w trakcie budowy zmieniono nieco projekt. Podsumowując narożniki są wcale niezłe i połączenie ich z jednopoziomową trybuną wyszło nadspodziewanie dobrze. Mniej szydery a więcej realizmu.

Co do innych rzeczy się nie wypowiadam, tak jak nie wypowiedziałem się wcześniej, więc po co odnosisz się do daszku czy wjazdu dla kosiarek? Tego nie wiem. Drugi raz już dziś powtarzam: Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Odpowiedz cytując