Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2009, 13:19
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Co by nie mówić o Amice Poznań, to jednak wyciągnięcie z 0-2 na 3-2 z solidną Jagiellonią musi budzić szacunek. Szczególnie, że grali na wyjeździe.

Dawno nie było takiej sytuacji - my wyciągnęliśmy z Groclinem z 0-2 na 3-2, ale na Reymonta.

Ciekawe, jaki to przyniesie skutek. Ale obawiam się, że dla nas zły - taki mecz cementuje drużynę i daje niesamowitą pewność psychiczną przed następnymi spotkaniami.

Myślę, że pozycja Zielińskiego jest w tym momencie niezagrożona. Choć paradoksalnie zespół zagrał po "smudowemu" - ofensywnie, ale z ułańską fantazją i nonszalancją w tyłach.

O jedno mam do siebie pretensję - przed meczem wyczyściłem sobie konto na unibecie zakładami, a kurs na zwycięstwo Amiki był powyżej 2. A w zasadzie przed kolejką byłem pewien, że Kuchenkorz wywiezie 3 punkty z Białego.

A Legia? Cóż, tam stagnacja totalna nie ma kto strzelać bramek. Jest to dziwne, bo Iwański czy Giza potrafili strzelać po 7-8 goli w sezonie, do tego wrócił Chinyama, są Mięciel i Paluchowski, Szałach... Z taką siłą ofensywną jednak powinni strzelać aż miło, a tu dramat. W 6 meczach 6 goli - to wynik bardzo słaby, jak na kandydata do tytułu. Janek Urban musi zaordynować ostry trening strzelecki...
Pozycja Zielińskiego może rzeczywiście nie będzie zagrożona ale to co te trener robi to jakiś dramat.
1)Było mówione gramy 4-4-2, przed sezonem cały okres przygotowawczy do tego podchodzili, wczoraj jak się grubo zrobiło ustawia ich 4-5-1.

2)Wpuszcza młodą gwiazdę Golika... Utrzymał go na boisku do 34 minuty.... zmienia na Mikołajczaka.... którego zmienia w 88 na Zapotokę. Jaki w tym sens? Czy np Rengifo nie wytrzyma by tych 50 minut?

3)Ten prezes zapewno go kocha wpuszcza wszystkich których mu sprowadzili, daje pograć, a Golik oprócz mega ostrego wejścia w LE w gościa z przeciwnej drużyny.

Niech on będzie jak najdłużej tym trenerem bo to dobre dla nas.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując