Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2009, 12:26
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie wkleić informacje dotyczące braku zaplecza jak to wyżej kolega napisał na stadionie Legii

to nowoczesny, pięciokondygnacyjny obiekt sportowy
obiekt z najnowocześniejszym zapleczem technicznym dla dziennikarzy
obiekt z 12 profesjonalnymi kioskami gastronomicznymi dostępnymi podczas meczów
obiekt z profesjonalnym zapleczem dla publiczności biznesowej
obiekt z zapleczem rozrywkowo-gastronomicznym: muzeum, publiczna restauracja itp.
Nowy Stadion – posiadał będzie niespotykany często „salonik” dla piłkarzy, gdzie będą mogli spędzać wolny czas oraz kaplicę
Profesjonalne – na światowym poziomie – zaplecze sportowe dla piłkarzy i trenerów

Jak to jest brak zaplecza to ja może nie wiem co to jest zaplecze heh
Bedziesz korzystał z zaplecza dla dziennikarzy?
bedziesz korzystał z kaplicy?
bedziesz korzystal z zaplecza biznesowego?
bedziesz korzystsal z salonika dla piłkarzy?
Popatrz teraz o czym piszesz, większosć tego co wymieniłes to bedzie w budynku klubowym i tym centrum konferencyjnym, dla piłkarzy i dziennikarzy, jakby tego nie bylo to by nie spełniał norm i byłby nienowoczesny, mi chodzi o zaplecze dla kibiców bardziej. Czemu na tej stronie skąd masz takie informacje i nie jest napisane o "profesjonalnym zaleczu dla kibicow"? No bo go nie bedzie, bedzie wejscie bramkami i od razu na trybune, a zaplecze bedzie w marnej jakości, popatrz na projekty, oprócz parkingów pod trybunami nie ma nic, stadion nie bedzie zabudowany. Jednak co by nie mowić stadion Legii bedzie spójny, z dobrą widocznością, kryty, nowoczesny, ale jesli chodzi o zaplecze dla kibiców, mozna powiedziec naszemu ustępuje i chyba ciezko to bedzie podważyć. Wady wadami, są u nas i są na Legii, ale nasz stadion bedzie nowocześniejszy, wystarczy spojrzeć na projekty. Tez chcialbym poznać statystyki odnoście Loż Vip, skyboxow, bo nigdzie nie mozna do tych informacji dotrzeć.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując