Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2009, 19:33
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
to ja również z wątku o naszym stadionie ze scyscrapercity, pozwole sobie przedstawić wizję przedstawioną przez użytkownika cmO "wkomponowania" okrąglaka w główną trybunę
http://img210.imageshack.us/img210/8387/2a1e10d541q.jpg
Według mnie okropnie to wygląda... Mi osobiście okrąglak się podoba, ponieważ jest to taki charakterystyczny element naszego stadionu. Gdyby w jego miejscu postawiono narożnik - taki jak trzy pozostałe, to ten obiekt straciłby nieco ze swego specyficznego charakteru (specyficznego w sensie pozytywnym jak dla mnie).

Sporo już się mówiło na temat pawilonu medialnego, większość głosów na jego temat była krytyczna. To oczywiście kwestia gustu, ale mi osobiście on się podoba. Absolutnie nie powinno go się zabudowywać, czy w jakikolwiek inny sposób sztucznie "chować", bo to tylko popsułoby sylwetkę tego stadionu. Ciężko jest zrobić dobrą "przybudówkę" i całe szczęście coś takiego w okolicy okrąglaka nie powstanie. Pojawiły się jakiś czas temu plotki, że ma on zostać zabudowany ale nie jest to prawdą. Nic takiego nie było planowane.
Odpowiedz cytując