Wyświetl pojedynczy post
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 20:45
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Parę kłamliwych wniosków wkradło się do Twojej wypowiedzi. Po pierwsze orendownikiem tranferów Matusiaka i Łobo był nie kto ijnny tylko Maciej Skorża i to on odpowiada za nich, Bedmarz tylko wynegocjował tych graczy. Dalej, Singlar był sprowadzany z myślą o większym polu manewru i w takiej roli się sprawdza jak najbardziej. Z niewypałów Bednarza to na pewno zgodze się, że Beto. Za to Bednarz potrafił przeprowadzić bardzo dobre transfery w postaci Marcelo, Kirm, Diaz, Garguła, Alvarez też wydaje się być dobry. Levadia zawalił Skorża, a ze stołka leci Bednarz, absurd. Dalej piszesz o Chrapku, który gra kompletną kiche w Lechu, rzeczywiście jest czego żałować. A co do Lewandowskiego to decydowała zapewne pencja jaką mogły zapewnić mu kluby, a to chyba nie Bednarz decydował ile kasy może zaproponować danemu graczowi.

A już tak drogą moich rozważań to najlepszym wyjściem byłoby to, aby nasz już ex dyrektor szefował Csaplarowi i Kleindinstowi i razem z nimi kreował politykę transferową. Według mnie Maciej Skorża zupełnie nie nadaje się na managera w angieslkim stylu, bo widać, że jest przywiązany do nazwisk (tragikomedia z Jackiem K.) czy forsowanie spalonych za granicą (Niedzielan, Matusiak), a jego sugestie transferowe (przynajmniej ze źródeł jakie mogłem osiągnąć) nie były zbyt trasfne. Dla mnie to najtragiczniejsza decyzja zarządu od dawna.
Coz, podpisuje sie pod tym obiema rekami. Bednarz odwalił kawał dobrej roboty w tym klubie a wylatuje z klubu bo Skorża zawalił lige mistrzów. Na dodatek temu drugiemu zwiększa sie uprawnienia i pozwala ściagnąc kolejnych kolegów, mimo że poprzedni maja ogromny udział w estońskiej kompromitacji. Debilizm który w mojej opini bedzie nas bardzo drogo kosztował.
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując