Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2009, 23:14
0 22 napisał(a):Wyświetl post
A jak Ty bys umiał czytać ze zrozumieniem to byś odczytał, że podałem przyklad Deyny, zeby pokazać, ze nie było wcale tak, ze się człowiek w zameczał w dramacie wojskowego klubu.

Nie bardzo rozumiem pierwszy akapit. Mamy dostrzegać niemiłe rzeczy i o nich spiewać? To mam miec pretensje, ze nie spiewacie o GTSie?

Ja na was GTS zaspiewałem wtedy, gdy mi popsuliscie minute ciszy na Ł3 dla Deyny. Nasz klub z nasza legenda skompromitował się raz. Nie wysyłajac nikogo na pogrzeb.

Tylke ode mnie, bo lekko rozmywamy.

Reszta priv. Aczkolwiek zastrzegam sobie prawo odpowiedzi tutaj jesli zdecydujesz sie odnieść na forum.

Pozdrawiam.
Dobrze ,ze skumałes o co mi biega .To jest najwazniejsze ,ale jeszcze deko rozmyslan
Deyny moze nikt nie zamęczał gdy został piłkarzem Legii ,wcześniej mu pewnie zrobili halo :albo kariera w Legii albo wojsko !
Wiadomo ze dostrzegamy miłe rzeczy to zdrowe ,dlatego my nie śpiewamy GTS ,choć Wisła jako klub ,nie jako kibice ,była GTSem. Wam natomaist nie przeszkadza spiewac CWKS .
Nie uczczenie "minuty ciszy" to na ogol zawsze wiocha (jak gwizdanie podczas hymnu)
Odpowiedz cytując