Wyświetl pojedynczy post
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2009, 14:45
[QUOTE=wolfy;785914]
GemHZR napisał(a):Wyświetl post
Ten Chrapek w jednej akcji zrobił więcej zamieszania, niż Lewandowski przez większość meczu. A to, że Lewy miał setkę to jeszcze na jego niekorzyść.[ QUOTE]
To "zamieszanie" wyglądało tak, że dostał przypadkową piłkę i wybiegł z nią za linię. Gość jest za cienki na ekstraklasę, a miaby niby zabłysnąć w pucharach? Bez jaj.
Fakt, że Lewandowski miał setkę znaczy tyle, że umie wyjść na pozycję. I to na razie tyle - czego dzieciarnia forumowa jakoś nie potrafiła ogarnąć to fakt, że jeszcze mnóstwo pracy przed nim. To jest właśnie najśmieszniejsze - nie zauważanie subtelnej różnicy między dobrym piłkarzem, a kandydatem na takowego. Ja takich, co to mogli a nie chcieli mogę z pamięci wymienić kilkunastu.
Tak więc dziennikarze na odwyk, Lewandowski do pracy. I bez bredni o jakiś zagranicznych transferach, bo gość ledwo wybija sie w naszej lidze, a od siedzeenia na ławce jeszcze nikt lepszym piłkarzem się nie stał.
Wiem że Lewandowski jest lepszy, ale pod koniec już nie biegał, a na pozycję to wychodził cały mecz, tylko że spaloną. Tu nie chodzi o to że jest beztalenciem, tylko o to żeby zauważyć jak ktoś jest nie w formie.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując