Wyświetl pojedynczy post
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2009, 14:24
Gin napisał(a):Wyświetl post
Akurat ja pracuje w zawodzie juz 10 lat i mi tu nienieopowiadajcie bzdur . Założenia to mozna miec owszem , nawet trzeba planowac ewentualne przychody , ale nie budowac polityki klubu na wirtualnch pieniadzach .
Trzeba liczyć na to co jest pewne czyli kasa z canal , kasa Bet-at - home , pozostali sponsorzy . To co mozna zarobic z ewent gry w europejskich pucharach ujmuje sie w przychodach przyszłych okresów i jak sie te pieniadze zarobi to sie je ujmuje ale w budzecie na 2010 r . a nie planuje sie budzet na 2009 i w 2008 ujmuje sie gre w pucharach gdzie nie jest wiadomo jakie miejsce zajmie sie w lidze 5,8 czy 1 Wiec niech mi teraZ nie opowiada Prezes ze ma dziure , dziure to moze miec w budzecie na 2010 bo odpadł z Pucharów a nie w 2009 .
Po pierwsze byłaby to zupełnie nowa szkoła budżetowania. Po drugie żadne pieniądze nie są "pewne" - już raz Canal+ obniżył w trakcie sezonu wypłacane kwoty. Po trzecie, gdyby przyjąć Twój postulat mielibysmy budżet na poziomie Polonii Bytom. Wątek przenieść do Nibylandii.
rrr
Odpowiedz cytując