Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 13:31
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły.

Sorry za przydlugawy post, mam nadzieje ze nikt sie nie zdenerwuje

Polecani z calego swiata:

Standardowo : Daniel Parejo 10k - Najlepszy zakup do naszej ligi. Z marszu juz nadaje sie do pierwszego skladu. Po trzech latach wart 4M sprzedany do PSV i wybrany 2 razy graczem ligi. Jego po prostu musisz kupic.

Gabriel Perez Tariffa 35k - Idealny jako zmiennik dla Brozka czy Tejksia. Po 2-3 latach dominator w naszej lidze. Sprzedany za 3M do PAOKu, w ktorym pokazuje na co go stac. 18 meczy 16 bramek.

Jonas Elmer 1,4M - Drogi ale nieziemski wrecz obronca. Jeden z najlepszych ktorych udalo mi sie kupic do Legii. Wybierany non stop do jedenastki kolejki,jedenastki wszechczasow itp.
Polecam sprzedac jakiegos lewego obronce i zainwestowac w Jonasa. Sprzedany po 3 latach do Arsenalu za 3,5 M.

Zawodnicy ktorych warto kupic za grosze i zarobic spore pieniazki :

Anier Henri 70k - Po 2 latach 3M i gra teraz w Lechu.
Gerson 230k - Trzeba czekac az skonczy 18 lat ale potem...Pogra trochei i go opylisz za spora kase.

Mauricio ( Fluminase chyba ) Free - Dwa sezony treningu i podstawowy zawodnik Legii, W wieku 24 lat wybrany graczem ligi.

Bogdan Stancu 2,5M - Drozszy ale po 2 latach sprzedany za 6M do Boltonu w ktorym potrafil zaladowac hattricka MU

Opoku Agyemang 575k - Solidny napastnik. Teraz gra w Lechu. Wart 1,5. Sporo bramek i duzo asyst.

Sebastian Fernandez 350 k ( albo Miramar albo Banfield ). Przyznam ze szczeka mi opadla jak zobaczylem co sie z tym grajkiem dzieje. Kupiony za grosze przez Lecha, potem dwa sezony ze srednia 7.61 i 7,26 i cena skoczyla do 3M. Sprzedany do Catanii za 5 M i w serie A w 10 meczach 0 bramek Na nasza lige idealny a do tego mozna zarobic sporo na nim jak widac.

Zawodnicy z Polskiej Ligi :

Astiz - Jeden z najlepszych obroncow w lidze. Strzela brameczki z roznych az milo.

Borysiuk - Mlody i zdolny...Gra teraz w Fenerbahce, wart jest 3,5 M ale Parma daje za niego 4 Swietnie sie rozwinal, gra w podstawowym skladzie reprezentacji i laduje sporo bramek.

Jakub Wilk - Nie wiem czemu ale cholernie dobry z niego zawodnik

Marko Markovski - Serb urodzony w 1986. Rozegral w naszej lidze dopiero 46 meczy ale strzelil juz 30 bramek wiec chyba warto sie nim zainteresowac.

Wisla :

Daniel Rahamim Za darmo - Kupila go Wisla i widze ze na obronie spisuje sie swietnie. Urodzony w 1991 roku Izraelczyk juz wart jest 1,5M i Auxerre ma zamiar go kupic.

Cleverson Gabriel Cordova "Cleo" - Nie wiem z jakiego klubu ale za darmo W tej chwili najlepszy strzelec Wisly wart 1,8M. Mlody i dobrze sie rozwinal a pewnie stac go na wiecej.

Grama latce 9.0.3

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując