Wyświetl pojedynczy post
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 10:42
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Przypomne tylko jak po 2och kolejkach GW juz pisala...
Może już zakończycie winić kibiców za debilne artykuły w prasie? Nie płacimy GW za takie artykuły.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
i nagle tenze normalny czlowiek zaczyna dmuchac Wasz balonik, pisze mi ciagle o wielkim Lechu, o najlepszych kibicach, o tym i o tamtym to to jest po prostu zarozumialstwo, przedstawisz mu argumenty ze wcale nie jestescie tacy wielcy, ze jeszcze Wam wiele brakuje do poziomu Legii i Wisły to Cie zwyzywa od zawistnych, i taka wlasnie jest z Wami rozmowa.
Ależ o tym też pisałem, tylko gdy spojrzysz z dystansu, okazuje się że tyle samo napinaczy podpisuje się jako kibic Lecha co Wisły i Legii. Na jednym forum będą 14-letni napinacze, na innym kibice, którzy chcą rozmawiać o piłce i kibicowaniu. Od Ciebie zależy, którą grupę weźmiesz jako bazę statystyczną. A że Lech ma teraz najwięcej "sezonowców"? Było od roku głośno o Lechu, to i onety i inne interie wypełniły się gimnazjalistami, którzy to od 20 lat kibicują poznańskiej drużynie. Kiedyś głośno było o Wiśle, to w moim rodzinnym Gorzowie nagle co trzeci był kibicem Wisły.

Jeżeli ktoś Cię wyzywa, znaczy nie dorósł do dyskusji. Ale weź pod uwagę, że ktoś po prostu nie zgadza się z Twoimi argumentami. Ty nam tłumaczysz, że jeszcze nam wiele do Was brakuje. A my uważamy, że w niektórych sprawach już Was przegoniliśmy (na ten moment). Rozbieżność poglądów to nie napinka

PS

cpc88 napisał(a):Wyświetl post
Co wy sie tak smucicie z powodu kontuzji Slusarskiego? Ten smieszny klub nie zasluguje na gre w ekstraklasie i mam nadzieje ze ten sezon bedzie ich ostatnim na tym szczeblu
Oto dowód, że niektórzy kibice Wisły też nie grzeszą wysokim poziomem dyskusji
Ostatnio edytowane przez rospun : 25.08.2009 o godz. 10:45.
Odpowiedz cytując