adamd303 napisał(a):

|
Projekt stadionu powstał w tajemniczych okolicznościach, bez żadnego konkursu, dyskusji, pokątnie zawłaszczony z naruszeniem praw autorskich jakiegoś chłopa z Gdańska, rozliczony w jakiś niebywale kruczkowaty sposób po 4 - 5 latach. Nie widzę, kolego żadnego powodu żeby o tym nie pisać.
|
Chłopie, co ty bredzisz...?! Znajomy znajomego Ci to opowiadał albo od przekupek na targu usłyszałeś? Całkiem prawdopodobne, ja na przykład ostatnio widziałem Elvisa jak kupował brylantynę...
Nie chcesz być posądzany o pisanie bredni i głupot to podaj konkrety albo lepiej czym prędzej udaj się do prokuratury ze swoimi sensacjami...
Tak poza tym, czytając twoje posty, można odnieść wrażenie że ktoś zmusza Cię do pisania i przęglądania tego tematu. Skoro stadion aż tak Ci się nie podoba, to zrób sobie- i nam przy okazji- tą przyjemnośc i zmień forum , na takie gdzie wszyscy z nieziemską ochotą wysłuchają twych żali i pretensji... Ok?
Nie odmawiam nikomu prawa do własnego zdania, ale ileż można poraz enty czytać wywody frustratów "że za drogo..." albo "że zupa za słona..." Litości.
adamd303 napisał(a):

|
Nie znamy dokładnej treści raportu Holendrów (...) Dla mnie raport Holendrów był jak najbardziej wiarygodny.
|
Nie miałes wglądu w treść raportu, ale mimo to uważasz go za wiarygodny...?!