Wyświetl pojedynczy post
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2009, 22:17
adamd303 napisał(a):Wyświetl post
Projekt stadionu powstał w tajemniczych okolicznościach, bez żadnego konkursu, dyskusji, pokątnie zawłaszczony z naruszeniem praw autorskich jakiegoś chłopa z Gdańska, rozliczony w jakiś niebywale kruczkowaty sposób po 4 - 5 latach. Nie widzę, kolego żadnego powodu żeby o tym nie pisać.
Chłopie, co ty bredzisz...?! Znajomy znajomego Ci to opowiadał albo od przekupek na targu usłyszałeś? Całkiem prawdopodobne, ja na przykład ostatnio widziałem Elvisa jak kupował brylantynę...
Nie chcesz być posądzany o pisanie bredni i głupot to podaj konkrety albo lepiej czym prędzej udaj się do prokuratury ze swoimi sensacjami...

Tak poza tym, czytając twoje posty, można odnieść wrażenie że ktoś zmusza Cię do pisania i przęglądania tego tematu. Skoro stadion aż tak Ci się nie podoba, to zrób sobie- i nam przy okazji- tą przyjemnośc i zmień forum , na takie gdzie wszyscy z nieziemską ochotą wysłuchają twych żali i pretensji... Ok?

Nie odmawiam nikomu prawa do własnego zdania, ale ileż można poraz enty czytać wywody frustratów "że za drogo..." albo "że zupa za słona..." Litości.

adamd303 napisał(a):Wyświetl post
Nie znamy dokładnej treści raportu Holendrów (...) Dla mnie raport Holendrów był jak najbardziej wiarygodny.
Nie miałes wglądu w treść raportu, ale mimo to uważasz go za wiarygodny...?!
Ostatnio edytowane przez simone : 24.08.2009 o godz. 22:30.

Odpowiedz cytując