Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2009, 18:25
to jest jakas masakra, jak kiedys popierałem Leo bo przyjechał do Polski i rzucał nowe spojrzenie na piłke to teraz tez go zupelnie nie rozumiem i strasznie mnie on irytuje. Mysle ze to przez niego tak slabo gramy, moze nawet awansujemy do tych MS ale co z tego, to nie zmienia faktu ze teraz potrafimy przegrac z kazdym, doslownie z kazdym i tak jak za Janasa objechalismy kogo mielismy objechac w El MS to teraz strach sie bac Słowenii, Słowacji czy nawet San Marino, a juz w ogole dobre mecze, wygrane po dobrej grze zdarzaja sie baaardzo rzadko, meczu z Grecja nie ma co liczyc bo to mecz towarzyski ;/
Nie wiem jak mozna brac do kadry Komorowskiego jesliw ldize gra Piotrek Brozek sto razy lepiej od tego pana, nie wiem czemu Mały noe dostanie swojej szansy, nie wiem czemu przebojowy, szybki Grosicki nie zostanie nagrodzony powolaniem do kadry, nie wiem czemu powolanie ma Krychowiak ktory nie gra we Francji a jest młody a nie dostanie go troche starszy Małecki ktory prezentuje wysoki poziom czy Grosik!
Załosne dla mnie ejst to e Gancarczyk dostał powolanie, na Ukrainie byl niezauwazany nagle transfer do super mocnej Polskiej ligi i wow juz moze byc reprezentantem bo zagrał kilka meczow w Ekstraklasie hehe to ejst jakas paranoja. Nie wiem czemu tego dziadka Krzynowka bierzemy i to chcemy wykreowac z niego obronce, co on namda na Euro2012, czy nei powinnismy pod ta impreze sie szykowac? Nie wiem czemu z Grecja Obraniak nie zagrał od 1 polowy, nowy ok wszystko rozumiem tylko kiedy jak nei w sparingu ma sie zgrac z druzyna?
To jest jakas kompletna porazka co ten Holender wycyznia, czekam az odejdzie z kadry bo osmiesza nasz kraj :(

PS Jelen ostatnio nie grał w lidze, tutaj tez niepowołany. Napewno jakas kontuzja (cos mi sie o uszy obiło) czy to cos powaznego, kiedy wraca?

Cytat:
Jeśli dobrze pamiętam za ok. 2 miesiące.
łooo no to niekolorowo :(( znowu chlop przespi czesc sezonu w Lidze francuskiej ;/ a szkoda. Mysle ze w formie i w pellni zdrowia moglby walczyc o tytul Krola Strzelcow
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.08.2009 o godz. 18:38.
Odpowiedz cytując