Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 20:22
daeclan napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że z tych wszystkich nowych stadionów zbudowanych (budowanych), stadion Wisły będzie miał najdalej oddalone trybuny od boiska, co uważam za "in minus". Za niezbyt trafne rozwiązanie uważam też różne wysokości trybun, to raczej jakieś dziwactwo niż nowoczesne rozwiązanie, ale tak chyba musiało być, skoro stadion buduje się na raty, przez różne firmy. Mam jednak nadzieję, że po "złożeniu" całości, mimo wszystko będzie to fajny obiekt.
Proponuje Ci zobaczyć na Celtic Park. Tam dach też nie jest równy. Co by nie mówić stadion będzie o niebo lepszy niż ten co mieliśmy. Ty pewnie nie pamiętasz czasów sprzed ery Cupiała kiedy jeszcze nie było A i B które notabene wybudował z własnej kasy. Jednak o gustach się nie dyskutuje jednym się ten podoba[ja się do nich zaliczam] innym za sławetna oponka, która dla mnie jest tylko chwilową modą bo nie ma jak kwadrat[styl angielski]
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując