Markus napisał(a):

Filozofem to nie jesteś i nie zostaniesz (i dobrze, bo Sokrates pewnie by się w grobie przewrócił). Pieniądze to nie wszystko. Lewadia miała ich jeszcze mniej.
Zawsze możesz sobie nazywać bzdurami i pustosłowiem nawet najbardziej oczywiste prawdy w sporcie. I reagować alergicznie na ich widok nawet na forum. Wiadomo już, dlaczego "filozofia" takich jak Ty ciągle przegrywa i wiedzie do różnych Lewadi.
Skoro o liczeniu wspominasz - nie wiem, do ilu Ty liczyć umiesz (i nie mam ochoty się tego dowiadywać – zastrzel mnie!). Zarząd i RN jak widać jeszcze niedawno nie doliczyli się prawidłowo prawych obrońców i skutecznych napastników. Może brali korepetycje u Ciebie? Kalkulujecie równie trafnie. Coś więc tu może jest na rzeczy.
Pewnie, że klub nie grzeszy groszem. Jak wiele innych, mimo to postępujących inaczej niż u nas.
Aha i nie chciałbyś wiedzieć, za kogo Cię nam. Naprawdę. Więc lepiej nie pytaj. Nie pora i nie miejsce.
|
A co miał prawy obrońca do Levadii. Z Levadią przegraliśmy bo piłkarze grali chujowo i nie ważne czy na prawej obronia zagrał Paweł Brożek, czy Mączyński to i tak byliśmy piłkarsko lepsi. Zrozum kolego, że jeśli piłkarze grają chujowo to nie wygrają meczu, nawet jeśli będzie po 2 piłkarzy na jedną pozycje. Więc nie wiem skąd u Ciebie przekonanie, że polityka proponowana przez Ciebie zapobiegła by porażce.