SĘDZIA ZGRED napisał(a):

|
Ja się zastanawiam co muszą nasze drużyny, zawodnicy trenerzy działacze właściciele zmienić wpodejściu do piłki żeby to wkońcu hulało każdy daje recepty,ale z tego jak zwykle wychodzi wielkie g. drażnią mnie już te porażki. Został tylko Kolejarz ale zapewne z taką forma jak dzisiaj to nie pograja za wiele w pucharach.
|
Co zrobić? Przestać kontraktować za bajońskie sumy polskie pseudogwiazdy, który uważają sie za wirtuozow futbolu a gówno umieją. Na miejscu działaczy rozglądał bym się za młodymi Czechami, Bośniakami, Serbami, Słowakami...Jeśli już zatrudniać Polaka to tak jak na zachodzie - brać poprawkę na to że to Polak i za dużo za niego i mu nie płacić, bo prawdopodobieństwo, że nic z niego nie będzie - 95%.
Myślałem że nasze kluby coś w tym sezonie osiągną w Europie, ale jest gorzej niż było. Myślałem, że jak mistrz Polski przegrywa z estończykami to pech i nieporozumienie ale teraz widze, że jesteśmy tak słabą ligą za jaką my uważamy lige Luksemburga. Nikt z nami się nie liczy. Dno. Won z Polskimi piłkarzami. Zero ambicji, woli walki, determinacji, tylko kontrakt wysoki i nic już mu nie potrzeba prócz otwartego kasyna.