Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2009, 14:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że Twoje słowa mamy traktować poważnie? Biorąc pod uwagę fakt, ze te mecze mało kto widział, a Petrescu odpowiedział tylko, że nie czuje się zdziwiony odstawionym przez nas dziadostwem.
I jest to opinia bezpodstawna. Skoro nie oglądał meczów ani treningów Wisły w ostatnim czasie to nie może wiedzieć z jakim natężeniem obecnie pracują Wiślacy. Może trafili na kolejnego po Rumunie kata? Petrescu nie może tego wiedzieć. Tą wypowiedzią zwyczajnie wykorzystał szansę by podbudować swoje i tak już gigantyczne ego.
Ja jakoś nie liczyłbym na to, żeby Petrescu wciąż płakał w poduszkę co noc z powodu zwolnienia z Wisły. Myślę, że całkiem nieźle sobie poradził bez naszego błogosławieństwa. A to, kto tu jest "pusty" i sfrustrowany niech każdy z nas oceni na własna rękę. Ja dodam od siebie, że Petrescu ani razu, mimo tego, że miał powody, nie wyraził się źle o Wiśle ani jej kibicach. W drugą stronę już nie było tak różowo.
Najwyraźniej płacze skoro trzy lata po zwolnieniu wciąż odczuwa potrzebę komentowania sytuacji Wisły choć nie ma o niej najmniejszego pojęcia. Musiało go w Krakowie spotkać coś, co wciąż go dręczy.
"W drugą stronę już nie było tak różowo"? Sugerujesz, że ktoś reprezentujący klub (rzecznik/prezes/trener - niepotrzebne skreślić) stale zachowuje się skrajnie nieprofesjonalnie i wciąż nieprzychylnie wypowiada się na temat byłego trenera?!
EDIT: Ponieważ dalej się pogrążasz, więc dam Ci wskazówkę - przeczytaj, co sam napisałeś, zastanów się, jakie masz ku temu podstawy, a potem dopiero próbuj dogryzać 1q2. Nie każdy musi mieć czas i ochotę odpowiadać kulturalnie na takie wykwity, jak twój post.
Podstawy właśnie przedstawiłem. Jeśli ktoś nie ma ochoty ze mną rozmawiać to powinien moje posty ignorować, a nie komentować ich w stylu dresa spod monopolowego.

Ps. ja miałem dostać bana za użycie słowa "głupi". Kiedy 1q2 pożegna się z tym forum?
Odpowiedz cytując