Wyświetl pojedynczy post
jimmywislak
Junior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 19:10
Uff,,,mineło niecałe 24 godziny i nareszcie ochłonołem co pozwoli mi skleic pare zdań:
Winny nie jest tylko Skorza czy Bednarz czy gosc XYZ - winni sa wszyscy poczawszy od Cupiał koczywszy na jebanym zwykłym losie:
- Cupiał, nawet nie mam pretensji o brak wsparcia finansowego(?) bo do tego sie juz przyzwyczajamy, Wisła jak S.A. sama sie utrzymuje, ale po kiego grzyba wzmaga presje na trenerze i zespole mówiac "teraz LM" i po h u j jechał do tallina?! naszym napewno nogi zrobily sie trzesace widzac bossa na trubunie, taki Cwielong przy kazdej setce myslał o bossie na trubunie presji a nie o własciwym wykonczeniu, napewno to nie pomogło
- Wilczek i inni z zarzadu - to oni doprowadzili do tego ze musimy sie blakac po Sosnowcach zamiast grac na Hutniku W naszym Krakowie juz nie mowiac o R22, jestem pewny ze gdybysmy grali przy R22 nawet z 1 trubuna to bysmy powiezli levadie 5-1 nawet tracac ta pierwsza bramke, po prostu nasi wrosli w ten stadion i gdzie indziej trudno im sie gra(co pokazały nasze wyjazdy w tamtym sezonie)
- Bednarz - przepraszam ale jezeli z dwoch podstawowych zawodnikow sie rezygnuje to pelnowartosciowych nastepców powinno sie sprowadzic na 1 trening nowego sezonu a tak niestety sie nie stało mimo ze do transferów doszło oprocz tego nie miałbym pretensji o to okienko ale juz o poprzednie dwa tak: bramkarza i napastnika w tym okresie powinien byl sprowadzic( nie licze Beto(na))
- Skorza - no niestety przeliczył sie z przygotowaniami zarowno od strony fizycznej( liczne miesniowe kontuzje(nie licze Garguły i Bogusia))jak i z czasem - chciał przygotowac druzyne na te najwazniejsze mecze czyli 4 rundy hmm sam bym chyba tak zrobił ale niestety nie wyszło choc tu przeszkodził fakt ze trafilismy na team bedacy w sezonie. Mam "ale" takze do ustawienia z 1 meczu: podwieszonym Jirsakiem za Brozkiem to mozemy wyjsc na TT a nie na mistrza Estonii!!Mogl tez postawic smielej na Leszczaka w napadzie w koncowce 2 meczu zamiast wpuszczac Łoba ale to tylko gdybanie
- piłkarze - tutaj krotko: zlekcewazyli, nie wyciagneli wniosków(zwłaszcza starsi)z tbilisi, oslo, przegrali w głowie. Kilku z nich niestety sa zwykłymi wyrobnikami Diaz, Marcelo, Jirsak, Pawełek, Ćwielong, Boguski itd nie maja Wisły w sercu
- sztab medyczny: "spapranie" Boguskiego - za szybko chcieli go przywroci do sprawnosci jeszcze na koniec poprzedniego sezonu a tak byc moze mielibysmy go na levadie, dalej wspomniane wczesniej kontuzje miesniowe kilku zawodników
CDN