Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2009, 10:46
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze,że zimny prysznic przyszedł teraz, a nie za rok. Pamiętacie sezon 2006/2007? I co po nim było? Niesamowite mistrzostwo
Nie, bardzo niedobrze, że przyszedł teraz. Wisła jak tlenu potrzebowała kilku rund europejskich pucharów. Nawet tej pogardzanej fazy grupowej LE.
Zimny prysznic w Estonii zepsuje więcej niż jeszcze jesteśmy sobie w stanie dziś, dzień po klęsce, wyobrazić.

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
co nie którzy nie maja mentalności zwycieżców...to jest wogule problem polskiego sportu...brak mentalnosci zwyciezcy...i z tym ciezko walczyc...
co nie ktorym naszym polskim sportowcom sie udaje...
dobry przyklad nasi pilkarze reczni...tam nikt sie nie poddaje...oni do konca walcza...czy wygrywaja czy przegrywaja...ale wiem ze zawsze walacza do konca...ale ich trnerem jest Wenta ktory gral cale zycie zagranica...
nam by sie przydal zagraniczny trener....tylko szybko co nie ktorzy nasi kopacze by go zwolnili...bo nie sa przygotowaniu do wielkiego futbolu...a potem wyjezdzaja do innej ligi i placza...ze trener go nie lubi itp.
tam sie pare szans i trzeba je wykorzystac...jesli nie wykorzystujesz trafiasz na lawke...niestety...
co nie ktorym naszym sie udalo Jeleniowi, Borucowi, Krzynowkowi,
Masz rację, potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, charyzmą, nową myślą szkoleniową i dojrzałym podejściem do futbolu. Ale te dwadzieścia trzykropków w siedmiolinijkowym tekście mogłeś sobie darować
Ostatnio edytowane przez prober : 23.07.2009 o godz. 10:49.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa