CzłowiekBC napisał(a):

A jaki sens sprowadzać bramkarza słabszego od Pawełka. Do 200 tys euro nie znajdziemy zawodnika lepszego od Mariusza. Swoją drogą prędzej Wisła sprzeda Pawełka niż ktoś go wcześniej wygryzie z bramki.
Po drugie jest jeszcze Cebanu, a Brożka w ataku nie ma kto zastąpić, podobnie jest na skrzydłach - nie mówiąc już o ofensywnym pomocniku na dzień dzisiejszy.
I gdzie te pierdoły Szanowny kolego?
|
Twoje posty to sa zazwyczaj .......y..
Najpierw bombardujesz nas cudownymi informacjami ze źrodła wiadomego tylko Tobie, gdy sie okazuje ze nie zgadłes kasujesz owego posta i bredzisz dalej. Zwyczajnie zmyślasz.. dziw tylko mnie bierze jak mozna byc takim zwykłym człowiekiem bez honoru i wstydu..
Rozumiem ze chcesz byc fajny ale to forum nie potrzebuje Twoich madrosci..
w niektorych postach przeczytaj samego siebie to moze zrozumiesz o co mi chodzi.
eMTe napisał(a):

|
Testujemy eksperymenty zza granicy, za które trzeba więcej zapłacić mając pod nosem tego Gikiewicza? Pewnie lepszy skutek by przyniosło zakontraktowanie go niż szukanie dalej. A podobno niewiele za niego chcą...
|
Wlasnie o to chodzi ze duzo za niego chcieli. Znajde ta wiadomosc to Ci tu ja wkleje jeszcze raz

A ten Vasek to nie koniecznie musi byc takim wynalazkiem.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21101
500tys euro....