Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2009, 19:19
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Nieważne co pokaże ważne ile będzie chciał zarabiać. To już są jaja żeby brać jakiegoś starego kiepa na tesy. Nie mam słów...żałuje, że kuchenki nie grają zamiast nas w LM. Sam nie wierzę że tak pomyślałem. Ale pomyślałem...Jestem konkretnie w****iony. Jak Cupiał poważny człowiek zgadza się na taki teatrzyk? Czego oni oczekują od tego golkipera? Po co te testy? Przez telefon się ugadać ile chce pensji i sprawa załatwiona, bo nawet jak wybroni wszystkie strzały to Kazmierski powie, że Pawełek lepszy a rada nadzorcza uzna, że za drogi...
Jop - 30lat, Czech-30lat..pytam po co pozbywaliśmy się Zieńczuka i Baszcza? Myślałem, że chcemy odmłodzić skład.
Ale ty jesteś śmieszny Vasek to jeden z najlepszych Czeskich Bramkarzy 30 lat jak na bramkrza to jest nic. A banik Ostrava to też jedna z lepszych drużyn w Czechach - mniej wiecej u nas Polonia, groklin, albo Lech sprzed 1,5 roku.

Kasprzik w Baniku by mógł conajwyżej łapać... Muchy na treningu w baniku - tyle tylko powiem.

Dziewię się tylko po co testują tak znanego bramkarza ? Ja myslę że klub po prostu pozoruje jakies ruchy, żeby nie yło że nic nie robią, a Vaska i tak odeślą po testach. Jak mówił Bednarz PO i BR już czekają do czwartku.
Odpowiedz cytując