Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2009, 07:35
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Przestań siać niezdrową propagandę. Jaka dziura budżetowa, czy Wisła do tej pory jakoś kupowała na potęgę, żeby teraz hurtowo sprzedawać ? Budżet jest zależny od wyników w pucharach. Jak odpadniemy nikt więcej nie przyjdzie, jak przejdziemy teraz i potem co najmniej do fazy grupowej będą nowi zawodnicy. Zapewniam Cię, że Skorża wypełni kontrakt w Wiśle.

No nie wiedziałem, że kibice tak szybko zatęsknią za Dawidowskim i Niedzielanem. Faktycznie z nimi ławka wyglądała by dużo lepiej. Głośne nazwiska, występy w reprezentacji Polski.
budżet zależny od pucharów a Kirma kupili w charakterze marchewki - jak się postaracie dorzucimy prawego obrońcę
dawno podobnej pierdoły nie czytałem choć wcale jakoś mnie to nie dziwi. Takich tekstów o tym że nie można nikogo kupić bo .... nie jest tu całe mnóstwo.

Kiedy Niedzielan z Dawidowskim siedzieli na ławie Pół roku temu
weź człowieku zobacz jaką ławkę miała Wisła pod koniec sezonu ubiegłego sezonu, a potem wypisuj swoje prawdy objawione.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek