piter116 napisał(a):

Przed restartem poijawia się znów ta tapeta z ostrzeżeniem. Zmiana nazwy nic nie daje Przywrócenia systemu nie da sie włączyć. Nie wiem chyba pozostają jedynie jakieś szybkie skany online, z tym, że większość jest chyba płatna : /
wislacki klikam F8 non stop i nic ...
|
Gdy uruchamia ci się ponownie w pewnym momencie możesz wybrac w jakim stanie chcesz uruchomić system... u mnie tak było. Jeśli nie, spróbuj ręcznie zresetowac kompa. Inaczej zdaje się tego nie zrobisz, jak uruchamiając tryb awaryjny.
"Podczas startu systemu należy trzymać wciśnięty klawisz F5. I przy startcie komputera zamiast komputer uruchomi się w normalnym trybie będzie można wybrać z listy czy w zwykłym ma się uruchomić, czy w awaryjnym" z forum dobreprogramy - spróbuj tak
EDIT
piter a jaki masz system operacyjny?
EDIT2
Ok, jak xp to spoko, robisz tak: Wchodzisz w Start/Uruchom.../ MsConfig (u mnie pytało co uruchomić, więc wpisujesz "MsConfig")/ zakładka Boot.ini i zaznaczasz ptaszkiem opcję Safeboot. Dalej zastosuj i OK
Głowy nie dam sobie uciąć, ale zdaje się, że powinno pomóc - uruchomisz awaryjny
Pamiętaj tylko, że po przywróceniu w tryb normalny zmień ustawienia na początkowe
EDIT3
Kurde, naprawdę nie wiem. U siebie mogłem wybrać tryb przy poownym uruchamianiu systemu. Próbowałeś uruchamiać ponownie, resetować... ?
Jeśli to nic nie da to ja ci nie pomogę