Wyświetl pojedynczy post
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2009, 14:01
Adasss napisał(a):Wyświetl post
...
Adasss, Ty stary wyjadaczu...

Mi absolutnie nie chodzi o podane fakty, tylko o wymowę tych faktów. Czujesz zasadniczą różnicę, czy mam to łopatologicznie wyłożyć ?

Nie wymagałem zatrzymania Baszcza w Wiśle, a tylko tego, żeby klasowy prawy obrońca był w kadrze zespołu od 1 treningu nowego sezonu. Jaki, skąd i za ile to już mnie nie obchodzi.
Przecież Pan Bendarz jest w Wiśle specjalistą od transferów, zajmuje się nimi 5 dni w tygodniu 8 godzin dziennie i jeszcze mu za to płacą. Więc wymaga się, żeby efekty tej pracy były.

Tymczasem w pół roku nie zrobiono nic - byłoby inaczej, gdyby pan Bendarz zrobił cokolwiek żeby zabezpieczyć pozycję prawej obrony - to świadczyło by o tym, że się przynajmniej stara.

A tymczasem wygląda to mniej więcej tak, jak napisał ktoś na 90minut.pl (http://www.90minut.pl/news/96/news96...h-w-Wisle.html)

Cytat:
Bednarz leżał sobie na plaży w Brazylii, a facet z kolesiami kopał sobie gdzies obok piłeczkę no i biegnąc potknął się o leżącego supermenedżera Bednarza. Ten podniósł sie od niechcenia i rzucił krótko: Może wpadłbyś na testy do mojego klubu?
Odpowiedz cytując