rav napisał(a):

Już w jednym miejscu Ci odpowiedziałem, ale widać musiałeś posmęcić i tu.
Po 1. Ta informacja w niczym nie przeszkodzi ewentualnym rozmowom. W Warszawie i Poznaniu każdy wie kim jest Mariusz Jop i ile zostało mu kontraktu z FK Moskwa. Jop to nie utalentowany Brazylijczyk wyciągnięty podstępem przez Hectora Peraltę czy innego menago.
Gdy "na jedynce" informowaliśmy o Sobolu i Kirmie - też przeszkadzaliśmy?
2. Gdzieś tam piszesz, że Wawa i Poznań podbiją stawkę. To niech podbijają. Wisła dogadała się już z Jopem. Jak będzie z nimi rozmawiał, to sam może zostać na lodzie. Myślisz, że jak dziennikarze wiedzą kto z kim rozmawia, to nikt w Poznaniu i Warszawie o tym nie wie? Obudź się...
3. A tak w ogóle, to skąd osoby z redakcji wiedzą o pewnych sprawach? 
4. Tak, to prawda, ważne, byśmy czasem byli pierwsi. Szczególnie, gdy kilka portali a jutro kilka gazet napisze to samo. Nie za nami, a korzystając z tego samego źródła co my. Nasi czytelnicy = kibice Wisły = zasługują, by być informowani możliwie szybko o wszystkim co dzieje się w klubie.
|
Z doświadczenia wiem, że informacje na tej stronie są bardzo wiarygodne i za to wam dziękuje

O tym że Jopa można ściągnąć pisały już ze 3 duże portale(w sensie tym, że nie układa mu się w Rosji i chce wrócić) więc, macie racje. Obserwując to forum wiele miesięcy wiem, że każdy woli coś wiedzieć, bo czym mniej informacji tym większa panika. Bardziej wierze waszym źródłom niż innym gazetą, wy siedzicie w tym klubie ileś lat i zjedliście na na nim zęby, gazety piszą by nakład był. Dziękuje za wasze newsu.
Ja uważam że Jop się przyda, może jeszcze z 3 lata na dobry, poziomie pograć (przykład Clebera) a na Polską ligę, jak go Skorża przygotuje się nada, jeśli będzie za darmo nic wielkiego nie ryzykujemy. Pamiętam niezadowolenie na tym forum jak Cleber do nas przychodził, że stary, że jego klub spadł, że się nie nada.