tommiyacht napisał(a):

dla mnie to jest śmieszne. abstrahując od tego czy to prawda czy nie, to dla mnie idiotyczne jest coś takiego. gość absolutnie nie istniał w drugoligowcu hiszpańskim ,a nasz czołowe kluby mają się nagle o niego zabijać, bo to jest nie wiadomo kto. ściągając taką pseudogwiazdę jak sikora pewnego poziomu nie przeskoczymy i popadamy tylko w marazm. gość, gdzieś był nikim, a nagle wraca tutaj i w imię nie wiadomo czego ma się go traktować jako gwiazdę i płacić wielkie pieniądze. Widzę, że taką taktykę obiera Legia, który chce brać do siebie tych doświadczonych gwiazdorów. Nie wiem czy odniosą sukces z tymi transferami. Uważam, że Wisła bardzo mądrze w tym momencie postępuje. Staramy się wyszkukać zawodników, którzy nie są znani, nie wiemy czego można się po nich spodziewać i jak zaskoczą to mogą dać naprawdę dużo dobrego klubowi. Sikory, Mięciele i inne pewnego poziomu już nie przeszkoczą, a na dodatek są po przejściach. Moim zdaniem już lepiej szukać gości pokroju Bożoka, Carlithosa itp. niż inwestować w zgrane karty.