Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2009, 17:30
prawnik25 napisał(a):Wyświetl post
Czytałeś moje wcześniejsze posty, chyba NIE- kto pierwszy napisał o zielonym świetle dla transferów, kto pierwszy napisał o Bożoku- no kto.. także za początek postu powinieneś dostać bana jeśli jakaś forumow sprawiedliwość tu istnieje..
Nie chce mi się wklejać całej Twojej twórczości z ostatnich dni, wystarczą dwa cytaty:
Po pierwsze trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy bramkarz Piasta jest lepszy od Pawełka otóż nie - to co ich jedynie łączy to fakt że przychodzili (przychodzą) do nas ze słabych klubów, w których KAŻDY średniej klasy bramkarz może się wykazać mając w spotkaniu kilkanaście okazji do obrony...
Zresztą wystarczy spojrzeć kim jesteśmy na chwilę obecną żywotnie zainteresowani tj. Słowakiem, który ma kosztować nas ok 100 tys euro i darmowym Brazylijczykiem... w gronie naszych zaintersowani przynajmniej medialnych nie ma zawodników droższych a jak już był vide Kasprzik (nie popierałem tego ruch) to Bednarz go odpuścił...
Kasprzik przychodzi- trzeba ponarzekać, bo za słaby. Kasprzik nie przychodzi- jesteśmy nieudolni, nie potrafimy nawet Kasprzika wykupić. Czasem coś mądrego napiszesz, ale na linijkę mądego tekstu przypada dziesięć linijek utyskiwania i użalania się nad tym jak to mamy niedobrze. Tomaszewski ma podobne proporcje w swojej twórczości, ale chyba nie chcesz naśladować Tomaszewskiego .
Odpowiedz cytując