|
Dla mnie jedno jest w tym dziwne, zespół który stara się wejść do LM ma problemy z zakontraktowaniem nawet taniego Bożoka i Brazylijczyka (za darmo) a mecze pucharowe są tuż...
Przedłużyliśmy wypożyczenie Kowalskiego do Piasta a w kadrze widać jedynie dwóch środkowych obrońców..
Lech w ciągu kilku dni osiągnął porozumienie w sprawie Kasprzika a my czekamy na wyniki testów medycznych, które najpóźniej w czwartek wieczorem były już znane (też znaleźli świetne tłumaczenie dla braku transferów -czekanie na wyniki, które są znane w tym samym dniu jak badania krwi rezonans, echo serca etc).
Bośniak jest wymysłem mediów i na 100% do nas nie trafi jak już pisałem wcześniej - Słowacy sprzedają go do Bundesligii (na słowackim kanale w TV w niedzielę wypowiadał się dyrektor sportowy Źliny, że do końca tygodnia Vladavić zostanie sprzedany, do któregoś z niemieckich klubów vide Bochum Eintracht Frankfurt (te kluby interesowały sie Bośniakiem)...
Także na dzień dzisiejszy nawet nie uzupełniliśmy kadry po odejściach także nie mówiąc o wzmocnieniach bo te chyba zostały przewidziane na odległą przyszłość...
Do tego doszło dzisiejsze losowanie według mnie trafiliśmy najgorzej jak mogliśmy na tym etapie
Kadra jaką posiadamy może pozwolić na awans do III rundy na tym koniec BEZ WZMOCNIEŃ - nie mówię o uzupełnieniach kadry bo te należą się jak psu buda...
Jednego jestem pewny kolejnych testów no name'ów w Austrii..
|