Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2009, 22:41
1q2 napisał(a):Wyświetl post
O co mnie prosisz? ,czego w ogóle oczekujesz?Że wujek Cupiał przyniesie worek pełen euro i powie, 'Łysy na zakupy do Bundesligi'
Wyskoczyłeś z jakąś Zyliną, białorusi mieli Bate Borysów, my teraz Lecha, kiedyś Petrzalka, Wisła...no i co? O czym to świadczy? Popatrzeć trzeba przynajmniej na dekadę, żeby mieć porównanie kto jest kto, a nie jakieś jednorazowe wyskoki. Słowacy to dno i proszę cię nie kłóć się. Są za nami tak daleko jak my za Ukraińcami i nic raczej tego nie zmieni.
Nie oczekuję, że Cupiał da worek pieniędzy na transfery. Przeczytaj kilka stron tego tematu wstecz i zobaczysz o czym pisze, mianowicie jako pierwszy zwróciłem uwagę, żeby nie dawać grosza za gościa ze Słowacji. Inni pisali, że dajemy za niego 400tyse i nikt nie widział w tym niczego dziwnego. Cieszyli się, że mamy transfery gotówkowe...Teraz wkładasz w moje usta, że nalegam, żeby Cupiał dał worek pieniędzy dla Bednarza, wcześniej wmawialiście mi, że to ja wymyśliłem 400tyse za Bożoka...tez musiałem się tłumaczyć, potem napisałem, że liga Słowacka jest cienka.. też kłamstwo i nieprawda - bo są lepsi od Polaków, wygrali z nami 2:1, są pierwsi w grupie... ludzie.
Odpowiedz cytując