zalogowałem sie, wbijam na temat, czytam i sie śmieje. śmieje sie z tych wszystkowiedzących i zadufanych w sobie "piłkarzy". haha przyszedł koleś sie poradzić, dowiedzieć sie co i jak a tu jakieś głupie teksty że nie ma szans. czytam to i nasówa mi sie myśl: "i wszyscy sie dziwią że w Polsce jest korupcja"
martinius028 napisał(a):

|
A ty masz akieś przygotowanie wogóle żebyś po pierwszym treningu nie padł z braku kondycji...
|
rozumiem że Ty jesteś Dani Alvesem (o ile wiesz kto to jest), masz stalowe płuca, możesz dzień i noc trenować i sie nie zmęczysz chociaż nie wiem czy grasz. Twoim ulubionym piłkarzem jest pewie Cristiano Ronaldo bo cechami charakteru to sie raczej nie różnicie.
MatiBKS
bez sensu to jest to co piszesz. nawet gościa nie znasz. nigdy go na oczy nie widziałeś. nie wiesz jak gra. nie wiesz co potrafi. nawet nie spytałeś czy kiedykolwiek gdzieś grał. wziąłeś pod uwage talent i to że dopiero teraz można sie uwolnić np od rodziców? nie każdy ma z górki. ale jak chce sie coś robić to sie do tego dąży. a jak są przeszkody to trzeba je ominąć albo wyczekać. pewnie jesteś z jakiejś bogatej rodziny że pływasz w kasie i dlatego masz jakiś kontakt z Wisłą bo ponoć tylko wybrani ($$$$$$) mogą mieć z nią kontakt.
na przyszłość: najpierw poznaj, później oceniaj.
WysekTSW
Ty też go znasz bardzo dobrze że wiesz jakie on ma pojęcie o taktyce? wiesz co on robi na polu przez te 4 godziny? z tym nawalaniem na bramke to pewnie Twój trening dodatkowy bo jak to Ci przyszło do glowy.
pokora- a co Ty byś napisał gdybyś był w tej sytuacji i napisali Ci że nie masz szans? napisałbyś "no to trudno" mając straszne zamiłowanie do fiłki? chyba nie.
Arkas
chciałbym zobaczyć Twoje podejście do klubu.
no i dlaczego wszyscy sie dziwią że w polskiej piłce korupcja? założe sie że domino nie jednego z was by srogo wkręcił w ziemię.
pzdr. popracujcie nad nastawieniem do świata bo ciężko wam idzie "gwiazdorzy" za kase pffff