Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2009, 11:11
mic napisał(a):Wyświetl post
Swego czasu pojawil sie na weszlo "artykul" ze Kazimierski jest be. A ze polowa forum czekala tylko na takie informacje, ze ktos robi cos zle, to do grona Zienczuka, Łobodzinskiego i Pawelka dolaczyl Kazimierski. Ot, taki werdykt forumowych specow od szkolenia bramkarzy Dziwnie jakos wczesniej to nikomu nie przeszkadzalo, pewnie wiekszosc nawet nie wiedziala kto jest trenerem bramkarzy. Czekac tylko, gdy w Fakcie albo Zyciu Warszawy pojawi sie cos w stylu "Skorza = kiepski trener"
No ale chyba jednak nie uwazasz ze to dobry trener bramkarzy? Co tam weszlo napisalo srednio mnie interesuje, moja czestotliwosc na tej stronie to raz na msc przy dobrych wiatrach jak ktos to linka wrzuci, choc tak jest ze gzies napisza i odrazu kazdy powtarza, jakos po fuzji Amici z Lechem nikt odrazu nie psioczyl ze Amica Poznan, tylko to wyszlo po 6 czy tam nawert 12 msc, bo pewnie gdzies to napisal. Ale ja nie mowie o forumowych specach, ja wkleilem co Szamotulski o nim mowi, chyba gosc ma troche pojecia o pilce, nie? A pozatym wiele osob slyszac Kazmierski robic tylko ironiczny usmieszek...

Przy Stignaciu jakos Pawelek broniac w niektorych meczach, czy wchodzac wczesniej za Majdana, bronil bardzo dobrze, dopiero po przyjsciu Kazmierskiego do klubu jego forma szla co raz bardziej w dol. Kolejny przyklad Przyrowski, zanim Skorza przyszedl z Kazimierskim do Groclinu, to Przyrowski byl jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, a tu klops nagle loty obnizyl, a w tym sezonie juz duzo lepiej. To chyba jednak o czyms swiadczy...
Odpowiedz cytując