Wyświetl pojedynczy post
LeQ
Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2009, 15:19
GERO7 napisał(a):Wyświetl post
Przeciez oni krzycza Boooooothhhhh , to nie jest rasizm tylko pewnie go pozdrawiaja w taki sposob

Dochodze do wniosku ze ei wazne czy trenerem bedzie Engel , Janas czy Beenhaker to z tych pilkarzy (szczegolnie ligowych) nie da sie nic wykrzesac , sa po prostu tragiczni
O dłuższego czasu mnie to całkowicie rozwala...
Nie wiem co kombinuje ten cały Lato że trzyma Beńka na tym stanowisku dalej.
Nie szło jego poprzednikom zdecydowali się zatrudnić obcokrajowca pewnie myśleli że to coś da ... a dało jak widać nie wiele .
Takie większe ,,sukcesy,, to wygrane z Portugalią i Czechami .
Jesteśmy na 3 miejscu w tabeli ale wychodzę z takiego założenie że lepiej by nie wyjść i nie błaźnić się kolejny raz.
J.w piszesz każdy z tych trenerów przewalił jaką ważną imprezę czy to MŚ czy ME.

Ale co mnie najbardziej wkurza to nie wyniki tylko ... powołania
Kiedyś Janas wprowadził wszystkich w szok jak nie zabrał Franka,Kłosa i jeszcze jednego na MŚ 2006, ale co ten wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.Jeszcze tak nie dawno np. Kokoszka grzał ławę w Wiśle i dostawał regularne powołania o Beńka teraz jest jednym z podstawowych obrońców Empoli i ciiisza.Ale tych przykładów jest więcej.

A ten skład na RPA to mnie już całkowicie rozwalił kolonia poznańsko-wroniecka , Roger który nie gra nic w lidze ale oczywiście Leo mu dalej ufa.

pozdrawiam

diablo885 napisał(a):Wyświetl post
Z Wisly powinien powolac Glowe, Piete i Malego ale jednak woli faworyzowac legionistow i lechitow
Ale pamiętaj to nie WISŁA wygrała ligę tylko AMICA ją przegrała
Ma racje kogo powołuje
Powód: EDITION
Ostatnio edytowane przez LeQ : 06.06.2009 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując