Zienczuk8 napisał(a):

|
nie stac nas na utrzymanie Beto? on naprawde nie zarabia duzo... kto bedzie siedizal na lawie? wierzysz, ze kogokolwiek Bednarz do ataku sprowadzi? moze tak, ale to bedzie kolejny Beto, ktory znowu bedzie aklimatyzowal sie pol roku... wiec lepiej juz miec zaaklimatyzowanego drewniaka niz drewniaka, ktory bedzie musial wkomponowywac w druzyne.
|
Jeden Beto, drugi Beto, trzeci Beto i sie suma zbiera...
To nie jest kwestia czy Bednarz kogos sprowadzi czy nie. A może sprowadzi i nie bedzie potrzebował sie "aklimatyzowac" przez tak długi czas. Szczerze powiedziawszy juz wole żeby na ławce siedział jakiś człowiek z ME. Jak człowiek który nie oddaje nawet strzałów na bramkę (juz nie mówie o strzelaniu goli) i nie radzi sobie na poziomie Ekstraklasy ma na pomóc dajmy to w europie? jesli o mnie chodzi to nie chce widzieć w drużynie jakichkolwiek drewniaków czy to zaklimatyzowanych czy nie

A tak z ciekawości skąd wiesz że "nie zarabia dużo"?
eMTe napisał(a):

|
Powtórzę jeszcze raz: Ilu mieliśmy takich zawodników, którzy po pół, czy całym roku dopiero "zaskoczyli". Można ich wymieniać na pęczki. A byli to tacy goście jak Żurawski, czy choćby Boguski. Ostatnio Ćwielong, czy Małecki też się rozwinęli. Nie każdy jest Błaszczykowskim!!!
|
Z całym szacunkiem, ale naprawde wierzysz że Beto ma potencjał byc dajmy na to 2 Boguskim(pomijając ich parametry)? Ja na obecną chwilę po prostu nie widze tego czegoś, co pozwalało by mi wierzyć, żeten chłopak w przyszłości będzie wzmocnieniem, czy też bedzie mozna na nim zarobić przy ew. transferze.