Tomgoo napisał(a):

|
A ja uważam, że Beto powinien odejść i wydaje mi się że taką decyzje podejmie sztab szkoleniowy. Beto dostał kontrakt o ile mnie pamięć nie myli 0,5 +2,5. Juz nie raz i nie dwa przerabialismy taki scenariusz w którym zawodnicy pobierają pensje z wiloletnich kontarktów praktycznie za nic. Wielu z was proponuje aby go wypozyczyć i "zobaczymy co będzie" Na obecną chwile Beto sie nie sparwdził i wg mnie nie widac po nim by był wzmocnieniem naszego składu w przyszłości. Nasz klub w obecnej sytuacji i przy takiej a nie innej polityce transferowej nie stac na utrzymanie takiego zawodnika i jestem za tym by Beto odszedł, a więcej szans dostawał czy to nowo pozyskany zawodnik(wersja optymistyczna) czy nawet Niedzielan(jesli nie odejdzie).
|
Powtórzę jeszcze raz: Ilu mieliśmy takich zawodników, którzy po pół, czy całym roku dopiero "zaskoczyli". Można ich wymieniać na pęczki. A byli to tacy goście jak Żurawski, czy choćby Boguski. Ostatnio Ćwielong, czy Małecki też się rozwinęli. Nie każdy jest Błaszczykowskim!!!