|
Senior Member
|

27.05.2009, 18:18
|
saklak1906 napisał(a): 
Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie
Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.
TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.
|
No właśnie nie musieli by odpisywać jak by napisali coś na ogólnej , ale jak widzę masz problem ze zrozumieniem co czytasz.
I teraz spytam cię kiedy klub więcej zarobi jak ty kupisz karnet czy jak ja będę na każdym meczu kupował bilet , tak więc nie pieprz mi tu że robisz więcej dla klubu tym bardziej że zawsze zabieram dwóch bratanków którym kupuje bilety. Meczy w internecie nie muszę oglądać bo akurat C+ w domu mam a i telewizor też niezły choć akurat nie 50 calowy.
KONIEC
|
|