Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 17:52
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .
Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie

Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.

TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.
,
Odpowiedz cytując