1q2 napisał(a):

|
Za obrażanie od dawna są bany a ogólnie to proponował bym zejść z Łobo w kontekście tego meczu.Cieszmy się wynikiem i tyle.
|
Nawet mi sie nie chcialo czytac calego tematu. Nie moge uwierzyc ze znowu ktos cisnal po Lobo. Chlopak zmarnowal dwie setki, to fakt ale tez z drugiej strony zaliczyl dwie fajne asysty. Po swoim doswiadczeniu wiem, ze zawodnik ktory gra malo jest zwykle nieskuteczny. Obawiam sie jednak, ze zmarnowanie tych sytuacji Wojtek wyslal negatywny sygnal trenerowi.
Che jednak wspomniec o Piotrku Cwielongu, mam do niego slowa konstruktywnej krytyki.
Graj chlopie dopoki sedzia nie zagwizda, prestan plakac i symulowac smierc! To jest niesamowite, ze grasz o mistrzostwo Polski a ty po faulu ktorego sedzia nie odgwizdal lezysz na murawie i symulujesz. Powoduje to, ze brakuje cie w ataku. Wiem, ze symulujesz bo minute pozniej juz normalnie biegniesz. Wiem, ze mlody z Ciebie chlopak wiec dam Ci rade. Czym szybciej przestaniesz robic z siebie pipke tym szybciej wywalczysz miejsce w skladzie.