Kamil napisał(a):

panowie, w poniedzialek ustna, a ja jeszcze nawet calej prezentacji nie mam zrobionej, nie mowiac o tym ze trzeba by sie jeszcze jej nauczyc
jak zdam, to bedzie cud
|
W czwartek niby miałam całą pracę napisaną,ale się okazało,że jest za długa i jeszcze w piątek przed ustną ją skracałam. Niby byłam zdanie w zdanie przygotowana, wstęp i 1 argument powiedziałam słowo w słowo, to później jak się zamotałam, to zaczęłam gadać kompletnie inaczej niż miałam napisane. I tyle było z tej mojej pracy wykutej na pamięć

A poza tym, jak ja zdążę ogarnąć całą biologię do poniedziałku (a nie mam innego wyjścia), to Ty tym bardziej zdasz polski
pirat.z.karaibow napisał(a):

No i żeby pytania dobre zadali, bo jeśli widzieliście mój konspekt który wcześniej wklejałem, nadal uważam że nie mają się do czego przywalić
|
Też tak myślałam, dopóki nie dostałam dziwnego pytania o użyty język w felietonie,z którego cytowałam jedynie 3 zdania

a byłam pewna,że o Błaszczykowskim,którego miałam ujętego w prezentacji,to sobie nie porozmawiam

Wogle miałam w komisji jakieś dziwne 2 kobiety,którego wogle nie zmieniały wyrazu twarzy.I jak odpowiadałam na pytania,to patrzyły bez żadnego potakiwania głową ani nic,że nie wiedziałam czy dobrze mówię czy jakieś kompletne bzdury

M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy